Udtalelser

Igennem årene er der løbet meget vand igennem åen,
lige som der er gået rigtig mange mennesker igennem firmaet.

Her er nogle inspirerende og rørende udtalelser som vi vil dele med dig.

En kunde til Lucasz som har fået massage med healing igennem 1½ måned ” det er helt klat det bedste jeg har givet mig selv i årevis”

Pia

 

Elever på uddannelsen dyretelepati & reikihealing 2019-20

 

Jeg kan fuldhjertet anbefale AwakenMinds uddannelse indenfor Reiki Healing og Telepati med dyr. Uddannelsen er struktureret og sammenstøbt, så man kommer ind på alle de vigtige områder indenfor dyrepsykologi, kommunikation og den personlige selvudfoldelse, som faktisk er kernen i hele dette fag. Jeg har i flere år arbejdet med hunde og ejere ud fra en naturvidenskabelig tilgang gennem træning og adfærdsterapi, så for mig har det været udfordrende og horisontudviklende pludselig at skulle se tingene og disses årsager fra en ny og ukendt vinkel. Men det har virkelig givet mig et ekstra og mere dybdegående apparat at hjælpe dyrene og deres mennesker med. Tak skal I have for de nødvendige spark, I har givet mig for at få mig ud af hamsterhjulet og træde frem, som den jeg er, og med det jeg kan.

Kærlig hilsen

Lene Borggaard Kristiansen, hundetræner og dyreadfærdsterapeut    www.hundogadfærd.dk Som vi meget gerne anbefaler.

*

Da jeg valgte at starte på denne uddannelse, havde jeg ikke de store forventninger til mig selv, min formåen eller hvordan min udvikling ville være.

Jeg var meget bange og langt fra der, hvor jeg gerne ville være eller hvem jeg gerne ville være.

Men der var noget i mig der sagde, at jeg skulle starte på uddannelsen ligegyldigt, hvor stor min frygt nu var.

Uddannelsen er noget af det bedste, der er sket for mig og min personlige udvikling. Der har været plads til alle under kurserne ligegyldigt hvor, man nu har været i sig selv. 

Derudover har jeg, igennem hele forløbet, haft coaching timer ved Lucasz, som har givet mig et ekstra skub i min udvikling og disse samtaler vil jeg aldrig have været foruden. 

Jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg startede og jeg vil til enhver tid tage en uddannelse hos Luna og Lucasz. 

Med venlig hilsen
Kia Koch Nielsen som vi gerne anbefaler og har hjemmeside via dette LINK   
                     Josephiine Larsen på samme hold
                      Jeg anbefaler lunna og Lucasz 1 årig telepati og healing uddannelse, som også ligger stor vægt på selvudvikling sammen med andre fantastiske medstuderende. Lunna og Lucasz er meget passioneret i deres undervisning og de gør alt hvad de kan for at udvikle dig og altid klar til at hjælpe dig på vej, også udenfor undervisningen. Du for alle de værktøjer du skal bruge til at blive rigtigt dygtig og professionel indenfor faget. Jeg personligt har gjort ting jeg aldrig troede jeg kunne, fået øje på evner jeg ikke vidste jeg besad og udviklet mig til et mere lykkeligt og klogere menneske. Jeg er Lunna og Lucasz dybt taknemmelig og anbefaler alle og enhver som har den mindste lyst til at træde ind i deres forunderlige verden sammen med dyrene. Vil love når man først går i gang, er der ingen vej tilbage, det er med fuld fart mod en bedre verden.  www.naturligtelepati.dk
Elev på uddannelsen Dyretelepati & Healing 2018-19:

Da jeg startede på uddannelsen var jeg usikker på min kunnen, på mine evner og tvivlede på mig selv.Men allerede på dag 1., formåede Luna, på sin kærlige og professionelle facon, at styrke os alle i troen på os selv. Sammen med Lucasz er de to et stærkt par, der bringer masser energi til rejsen.

Det har været en rejse, med en fantastisk udvikling. Hver eneste weekend er fuld af viden og oplevelser med undervisning, øvelser med hinanden og dyrerne. Masser af grin og ærlighed i en tryg og varm atmosfære, hvor Luna og Lucasz favner os alle.

Jeg er ikke mere i tvivl på min kunnen, hvad jeg er evig taknemmelig for, at Luna og Lucasz har hjulpet mig med at se
Kærligst Siff

 

Tegn

Jeg er så dybt taknemmelig og glad for det forbedret forhold jeg har fået til min hest men også til min familie efter at Luna var medie for min hest, aldrig havde jeg selv set at det var mig og min gamle bagage som var årsagen til hans voldsomme adfærd, spooky men fedt at det er blevet løst.

Dorthe Jensen/ Karrebæksminde

Tegn

I stedet for at gå hos en der kan hjælpe mig med at arbejde med mig selv så jeg kan være glad og lytte til mig så bruger jeg at ringe jævnligt til Luna og få vent tingene samt redskaber til at arbejde videre på min spirituelle vej. Det er nemt at sende en sms og få en tid når jeg er brændt fast i mig eget spin.

Tina Vinkel/ Jylland

Tegn

Kære Luna

Som jeg også nævnte lidt da vi snakkede sammen efter du havde talt med Store, så var jeg jo skeptisk- det er jeg for så vidt stadig..

MEN…
Du videregav at jeg skulle stoppe med at bekymre mig og med at gøre min hest syg og at han ikke fejlede noget som sådan ud over ømhed, stivhed og et behov for at komme i form.. du sagde også at du troede at vi snart ville være tilbage på stævnebanerne- det syntes jeg lød for godt til at være sandt..

Efter du talte med Store og fjernhealede ham, så er det bare kun gået fremad. Han er så godt gående nu og han er så glad og sprudlende. Jeg kan slet ikke kende ham og det er fantastisk! Den hest jeg før skulle drive fremad, prøver jeg nu at slappe af og jeg sidder og siger prrr hele tiden- simpelthen fordi han er så glad og på!

Og der er bestemt ikke noget, ud over vintervejret til tider, der holder os tilbage fra at ramme stævnebanerne til hver en tid

Så tusind tak – for hvad end du gjorde !

Mange hilsner
Alexandra

Tegn

Comments are closed.