Frigør dit naturlige liv

 

 

Tid til dig og dit liv!

Få sort bælte i at acceptere dig selv i stedet for at sabotere dig selv.

Denne uddannelse vil vise dig vejen hjem til dig selv, det vil sige den du virkelig er og ikke den du tror du skal være. Vågn op til et frit naturligt liv.

Forstil dig at føle dig glad og lykkelig uden grund og mærke styrken og friheden i din krop og i dit sind, du er helt uden begrænsninger, intuitionen i top og intet kan vælte dig. Du er fuld af kærlighed, forståelse og empati for andre du giver bare ikke køb på dig selv, du slår ikke knude på dig selv for at andre skal have det godt og være glade. Det er egentlig heller ikke din opgave, det er deres og din er at tage ansvar for din egen glæde. Dit liv går lige forbi dig når du har mere travlt med at sørge for andre og lave planer i stedet for at være i flow med din naturlige kilde.

Mental sundhed inviterer til et liv, uden tankemylder med fortid og fremtid og vurderinger af rigtigt og forkert. Når dommene over andre fylder i dit mindset vil de vende tilbage imod dig selv. Der er dog meget at lære om dig selv i dine domme over andre.  Livet er lige nu som i NU og her, du kan ikke sige at på mandag ændre jeg min måde at se tingen på, for på mandag sker der noget andet. Vil du ændre noget må du øge din bevidsthed. Bevidsthed kommer med træning af dit sind. Det er som at træne en muskel og har du ikke trænet den, vil den være temmelig flad og den ydre verden, regler og overbevisninger har magten over dig, hvilket giver stress og sygdom. Få trænet den muskel til at være stærk og smidig. Derfor handler denne uddannelse om aflæring så der kan skabes plads til at du kan få noget nyt, du kan ikke ændre noget i dit liv uden at ændre din måde at se tingene på. Når du ændrer din måde at se tingene på, kommer du ind til dig selv og din bevidsthed. Det er ikke noget nyt at ingen kan ændre noget i samme energi som det er skabt ”” Albert Einstein

Ligesom der er 2 sider af en mønt, er der 2 måder at se tingene på.

Vi bruger det bedste fra psykologien og spiritualiteten sammen med naturen. Vi fordyber os i det smukke indre univers og bevidstgør dig om kraften i dit liv. Mange har igennem årene taget uddannelser i forskellige terapi former, coach uddannelser for at få den personlige udvikling. Denne uddannelse er til dig som er klar til at ville noget nyt og stærkt i dit liv.

 

Dit udbytte af dette forløb:

Du kommer i kontakt med dit ægte naturlige selv og lære hvordan du styrker denne kontakt imens du aflærer dine negative mønstre og tanker. Farvel til tankemylder og spændinger i kroppen og ja til indre glæde og at kunne flyde med livet for det venter ikke på dig.

Du bliver mere venlig og kærlig overfor dig selv og dermed overfor andre omkring dig hvilket løser mange konflikter. Bevidsthed om at du har alt hvad du skal bruge når du vælger det. Generelt en øget bevidsthed om din smukke og stærke indre verden.

Du kan bedre lyttet til din intuition og handle efter den hvilket gør livet meget lettere.

Du bliver meget mere skarp på det som er bedst for dig og livet bliver sjovere.

 

Vi har sammensat et unikt forløb over 6 moduler med alt hvad vi kan byde ind med til personlig udvikling/afvikling og spirituel bevidsthed.

I forløbet får du 4 sessioner med enten Luna eller Lucasz som coach/terapeut

Vi mixer teori med praktiske øvelser så ingen får ondt i måsen eller ryggen af at side en hel dag på en stol.

Der er 14 pladser så der er plads til at alle får det fulde udbytte!

Det forgår i noget af Danmarks smukkeste og rå natur, Søhøjlandet.

 

Modulerne er er sammen sat således:

1.

Hvem er jeg?

Enneagrammet til personligheds type og indsigt i din måde at opfatte på kontra andres.

Åndedræt det første vi får når vi kommer til verden og det sidste vi slipper, så derfor meget vigtigt for at være klar i hovedet.

Hvad betyder næring?

Bevidstgørelse om styring psykologisk og spirituelt

Meditation og bevidstheds træning

Vandretur i stilhed

2.

Dine regler din virkelighed

Hvordan hænger alt sammen i energi, kvanta feltet med sjove øvelser

Meditation og bevidsthedstræning og åndedræt

Bevægelse og energi øvelser

Skygge arbejde

3.

Psykologi-spiritualitet – spejl – krop

Bevægelse og åndedræt

Meditation og bevidsthedstræning

Opsamling på tidligere undervisning

Øvelser i grupper

Vandretur

4.

Meditation med hest og energi øvelse med hest fra jorden

Indre verden kontra ydre verden

Spejl og regler – afvikling

opsamling

5.

Shamanistisk udeliv med overnatning i telt/shelter

Tillidstræning

Bevidsthed

Samarbejdsøvelser

Energi løft med naturen

6.

Samling af alle 5 moduler og hvor er du nu?

Vandretur

Meditation

Nyt Mindset

Afslutning med bål, uddannelses bevis og ceremoni

Comments are closed.