Lucasz tilbyder

Med Lucasz kan du vælge at bruge kroppen som redskab eller naturen og dens magiske rum.

Lucasz er uddannet Master coach med børn og unge overbygning. Hans primær erfaring er indenfor stress og den modstand vi har på at gå den vej vi drømmer om. Det kan foregå i naturen eller i vores stemningsfyldte lokaler.

Lucasz er ved at uddanne sig som natur terapeut og kan derfor nemt slå over i terapi, hvis det er det som er brug for. Det forgår selvsagt i naturen, hvor enten du vælger lokation eller Lucasz har et bestemt sted som er det bedste i den givne situation. Han kender mange fantastiske steder.

Massage og Reikihealing

Lucasz er uddannet fysiurgisk massør med forskellige ekstra moduler hvor han har nørdet i kroppen. Derudover er han Reikimester som betyder at han har taget hele Reikihealer uddannelsen. Det har åbnet for hans power fulde healings evner, hvilket gør at han ikke altid behøver at “mase” spændinger men kan forløse dem med energi i stedet, som er meget behageligere for klienten. Der kommer altid et par ord med til klienten til at bevidstgøre om den egentlig årsag til spændingerne, det giver mulighed for en mere permanent løsning.

For at vælge, hold musen over Lucasz tilbyder og menuen kommer frem.

Comments are closed.