Life Coaching og Massage med healing

Vend dit liv til det som du drømmer om

Life coaching er coaching med intuition og psykologisk indsigt.

Du får klarhed over dit liv og hjælpen til den forandring som du ønsker dig.

Det ligger i menneskers natur at være søgende på mere og mere materielt – image eller lykke, visdom, fred og glæde. Vi har alle svarene i os selv, en coach hjælper dig med, at få dem frem i lyset.

Hvad er det som fylder og forstyrre i dit liv og dit tankesæt?

 Er det drømme som er brast, konflikt, stress, smerter, overvægt, træning?

Du får redskaber og muligheden for at udvikle dig, derhen hvor du drømmer om at være, i dig..

 

Der er altid en anden måde at se tingene på, som vil sætte dig fri.

Bestil en gratis forhåndssamtale og find ud af om du vil have Lucasz hjælp HER

Tegn

Sådan foregår en session.

En session starter med at du bliver budt velkommen i vores hyggelige lokale med en afslappede atmosfære, hvor du bliver tilbudt en kop kaffe eller te og vand. I de fleste tilfælde vil vi have haft en forhånds samtale over telefonen, så vi ved hvor vi skal starte.

Det kan også foregå over telefonen.

Du fortæller hvad som fylder hos dig og hvad du ønsker dig af vores samarbejde. Er du i tvivl om dit mål, hvor du vil hen, så finder vi det sammen.

Igennem sessionen vil vi arbejde os igennem problemerne og vende dem til løsninger. Du får redskaber og opgaver til næste møde gang.

Vi møder på alle fronter i livet begrænsninger og modstand på at stå stærkt og solidt i os selv. Det kan være i kærlighed til os selv, livet og alle relationer, familie som kollegaer.

Verden sker for dig, ikke imod dig! Få hjælpen til at ændre det du kan ændre, din opfattelse.

Det er i realiteten det eneste som du kan gøre noget ved, eftersom at du ikke kan ændre verden men kun din måde at se den på. 

Tegn

Fysiurgisk massage med Reiki healing og budskab.

Lucasz tilbyder  massage, som er fysiurgisk med Reikihealing hvor til der altid kommer et budskab fra kroppen og intuitivt. Der ligger altid en vigtig viden bag endhver spænding og smerte som vi skal bruge hvis vi vil tage ansvar for vores liv.

Reiki healing opløser blokeringer og følelser, frigør energi, afstresser og lukker op for hvad det er som smerter og spænder i kroppen. Healingen understøtter imunforsvar og sundhed i det hele taget. Der vil være nogle budskaber som gives ved afslutning.

En massage foregår i vores lokale hvor du bliver budt velkommen til 45 min. velvære ro og afstresning.

Comments are closed.