Hvem er vi

Awaken Mind er skabt ud af nysgerrighed på mennesker og livet.

Lunna Glavind

Har en stor passion for at bringe mennekser sammen med dyrene og naturen til helhed hvor de er i kontakt med deres naturlige selv og kan leve derfra, uden styring af gamle mønstre og ydre verden. Hun har siden marts 2009 drevet egen virksomhed med 1:1 sessioner, kurser, foredrag og uddannelser inden for emnet at vende kaos til fred. Luna har de sidste 30 år arbejde med sig selv til fred, et mål Lunna satte sig tidligt i livet af ville opnå. En medfødt naturlig psykologisk indsigt som Lunna bruger i sit arbejde, har også været med til at have modet til at kigge dybere på barndomstraumer og få dem forløst. Ægte tilgivelse har Lunna lært igennem Et kursus i mirakler som hun har studeret siden 2010. Telepati og kommunikation med dyr, er en naturlig evne for Lunna som hun har brugt hele livet og taget med ind i sin forretning. Lunna elsker livet og dets finurligheder, dyrene og naturen og sporten er spring og jagt ridning på hesten Kasper som også er med i forretningen ved at hjælpe elever med telepati og heste terapi.

Af uddannelser og kurser har Lunna igennem årene samlet sammen til Psykoterapeut, gestaltterapi, Nlp praktisér, NGH hypnoterapeut, Enneagrammet, Reiki healer mester og underviser, Clairvoyant og medie, meditation.

Lucasz Razz Willemoes

Er en person, med gå på mod, på livet og alles dets facetter. Han er eventyre lysten og nysgerrige på sin egen personlige udvikling og hvor det kan føre hen. At sætte nye grænser for at flytte sig selv, er et must i hans liv.

Lucazs Razz WillemoesLucasz er oprindelig uddannet bygning struktør og bygningskonstruktør efter at have været jord og beton arbejder.

De sidste 8 år har Lucasz arbejdet med unge med div. Udfordringer på opholdssteder. Det har givet ham meget, at se verden fra en helt anden vinkel, som de unge har budt ind med. I 2014 gjorde han endelig sin drøm til virkelighed og startede på uddannelse som Coach på Mindjuice, da det altid har ligget naturligt for at arbejde med mennesker og rykke dem, helt tilbage til tiden som spejderleder.

Siden sommeren 2015 hvor han blev færdig uddannet har han arbejdet som coach og i januar 2017 blev han færdig som Masters coach hos Mindejuice som indebære at han er stærk i Enneagrammet og team coaching. Han har også taget et børn og unge modul.

Efter mødet med Lunna har Lucasz taget uddannelse hos Lunna til Reiki healing Master og i dyretelepati. Han er medunderviser på uddannelserne.

Fritid en nydes med, at vandre i naturen. både her i Danmark og Norge, samt jagt & fiskeri. Og så hans jagt hund Cika ( som nu er en himmelhund) og vores Hest Kasper.

Comments are closed.