Heste terapi

Heste terapi & heste assisteret terapi.

Heste kan noget helt specielt.

Heste hjælper mennesker ned i kroppen, til at få en dybere kontakt med sig selv. Deres nærvær hjælper med at afbalancere nervesystemet. De bevidstgør og åbner døre til vores medfødte evner og potentiale. Heste giver os mod til at turde livet, selv om det kan virker svært. De giver en meget kraftfuld healing som styrker og understøtter terapeutiske processer.

Er du høj sensitiv eller særligt sensitiv som det også hedder, så kan verden virker overvældende og uoverskuelig. Det kan være svært at stoppe destruktiv adfærd og tankemønstre som giver smerter, ondt i maven, tilbagetrukkethed, angst, hyperaktivitet eller opgivende tilgang til livet. Når denne tilgang til livet har styret over længere tid, bliver nervesystemet overloadet.

En anden side, af at være høj sensitiv, er at man ikke har styr på sine censorer, de er langt væk fra en selv, i et forsøg på at kontrollere, hvordan andre har det og hvad der mon vil ske. De prøver at holde styr på andre og at de har det godt, men det er meget stressende og hårdt i længden. At være sensitiv er en GAVE og en styrke når den bruges korrekt. Du kan lære at styre dine censorer, så de er inde på plads, i en helhed hvor der er styrke og adgang til intuition. Der vil din indre diamant skinne og intet kan lægge dig ned.

En terapi session forgår ved at vi mødes Emborgvej 93, 8660 Skanderborg. Du møder den hest der passer til dig. Det er et møde i stilhed og nærvær, hvor du mærker og føler hvad det gør ved dig i samvær med hesten. Det forgår i et ride hus. Efter noget tid vil du gå rundt med hesten hvor vi laver nogle energi og bevidstheds øvelser. En del af tiden vil du bare stå med hesten og jeg fortæller dig hvad den vil fortælle dig. Er det med terapi vil vi lave samtaleterapi igennem hele sessionen.

 

Tid heste assisteret terapi ca. 60 min.

Pris en session 850 kr.

3 sessioner 2350 kr.

Alt efter dit emne, vil jeg anbefale mere end en gang

Heste terapi 30 min hvor jeg guider sammen med hesten og i er sammen i det nærvær der er og den healer dig. Det vil være hesten Kasper du møder her.

Pris 475 kr.

3 x 1200 kr.

Bestil tid direkte til Lunna Glavind på tlf. 60693638 for at der er ledigt i ride huset.

Terapi med din egen hest er også muligt i en dyreterapi session som du kan læse mere om HER

Tegn

 

Kursus i meditation med hest

Har du en stald hvor du kunne tænke dig sammen med nogle andre at udvikle et tættere og styrket forhold til heste, er dette kursus mind blowing. De fleste som omgås heste, ved hvor meget de giver og nyder deres selskab. De er psykologer og terapeuter for mange og alligevel bliver mange overrasket over ,hvad det giver at meditere sammen med dem.

På et kursus vil Lunna først undervise i, hvad det er som hesten kan og hvad er telepati og healing. Derefter bliver alle guidet til en meditation sammen med hesten, hvor de mødes på en helt unik og ubeskrivelig smuk måde, der er ekstremt forløsende og healende. Alle bliver guidet til at gå rundt med hesten inden en ny meditation bliver guidet. I bliver guidet til aelv at lytte til hvad hesten vil frotælle dig. Bagefter deler man i sin oplevelse, hvis man har lyst.

Afslutningsvis giver Lunna et budskab fra hver hest til ejer/deltager.

Det foregår ved at man sidder på en stol foran boksen eller  i et ride hus. Der er lidt forskel på programmet alt efter hvor det er .

Hver “ejer” vil få nogle beskeder fra sin hest igennem Lunna, men også selv opleve at modtage dem. Samlet varer det 1½ time.

Pris pr. person er  250,00 kr + kørsel (minimum 4 pr.) .

Skriv over kontakt eller ring på tlf. 60693638 til Lunna for aftale til kursus.

Video fra meditation med hest kursus

Comments are closed.