fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop – Forældre barn relationen

25/06/20 @ 18:30 - 21:30

Dk250,00

 

Den vigtigste ingrediens i en relation er ligeværd og den fylder desværre ikke i mange barn-forældre relationer hvilket også giver en del konflikter. Mange mønstre og regler går igen igennem generationer og det er blevet tid til at gøre op med dem og sætte sig selv fri til at være den vi virkelig er uden begrænsninger. De konflikter udspiller også i vores andre relationer og med os selv.

Vores tanker og begrænsninger kommer af at vi allerede fra foster stadie har påtaget en rolle og giver forældre/omsorgspersoner en rolle. Den skal vi gerne ud af igen pubertetten hvor vi må sortere i det som vi har accepteret som sandt og kun tage det som vi virkelig kan bruge. Vi er desværre ikke så bevidste at vi kun får taget det vi kan brug konstruktivt, der kommer rigtig meget med som forstyrre os i andre relationer som partner og når vi selv får børn.

Denne workshop henvender sig til alle, da alle har haft en forældre og har du den mindste konflikt i dig selv og dit liv så er der nok noget at sortere fra. Du lære hvordan at du tager affaldet ud og skiller dig af med det. Det er de færreste som kan at de dybfølt elsker deres forældre uden et MEN og det er OK for det er normalt og det køre bare i ring når vi dunker os selv oven i hovet med at skulle være bedre og gøre det bedre. Det gentager sig bare med vores børn hvis vi ikke tager os af det på en kærlig måde.

Vil du have dine børn til at tage ansvar for sig selv, være stærke og kærlige og venlige så må du selv være det som forældre…. Du kan ikke sige til dine børn at de skal gøre noget eller være noget som du ikke selv gør og er. Det som er virkelig smukt, er når forældre og barn/ung lære dette sammen og bryder gamle familie historier og mønstre. Det ender i den største kærlighed og ligeværd.

Dato: torsdag d.25 juni 2020

Maks 20

Pris: 250,00

Kl.18.30-21.30

Afholdes på Godthåbvej 27, 8660 Skanderborg ( Bymakers)

TILMELDING via dette LINK  hvor du modtager en faktura som er din billet. Du har din plads når du har betalt.

Underviser Luna Glavind

Psykologi nørd, Tilgivelses ekspert, Psykoterapeut, clairvoyant, Reikihealer & underviser

Detaljer

Dato:
25/06/20
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Pris:
Dk250,00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,

Sted

Bymakers
Godthåbsvej 27
Skanderborg, 8660
+ Google Maps
Telefon:
60693638