fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GRATIS foredrag og info aften om Awaken Mind terapeut – Basis

21/10/20 @ 19:00 - 20:30

Gratis

Foredrag med Lucasz & Lunna

Hør hvordan vi arbejder med at frigøre os selv og hjælper andre til det samme, i en helt ny uddannelse vi har sammen sat.

Hør hvilke metoder og værktøjer vi synes er effektive til at springe ud af trædemøllen.

Hvordan slipper du tvivlen på dig selv og din plads i verden.

Hvad er dit inderste ønske?

Ved du hvem du er?

Der sidder uforløst potentiale og en livsgnist, som kalder på din opmærksomhed. Den som kalder dig til at være afslappet, Ustresset, glad, lykkelig og taknemlig. Den som kalder dig til at nyde uden absolut at skulle yde.

Det som stresser mennesker, allermest, er troen på at skulle være bedre, anderledes, dygtigere, hurtigere, kunne klare mere m.m. det er en pisk!  Det er ikke særlig kærligt over for sig selv, det er ikke accept af en selv. Det er desværre ikke på skole skemaet, hvordan vi lytter til os selv, hvordan vi er i kontakt med at det, som er bedst for os selv og kunne handle på det. Tværtimod så er de fleste så afkodet i at lytte til sig selv og kunne gøre hvad der er bedst for dem at de slider sig selv i stykker for at opnå anerkendelse, værdi, følelsen af at være ønsket, have kontrol, betyde noget, være speciel m.m. tænker at du har fanget hvad jeg mener:-)

Du vil høre kort om psykologi og spiritualitet, meditation, vandring, Enneagrammet, naturterapi, skygge arbejde, tilgivelse, Ego kontra kærlighed, regler, heste meditation, bål og natur og meget mere.

ER du blevet bare lidt nysgerrig så nap dig en plads og vi vil glæde os til at se dig, inviter gerne en ven eller veninde med, bare de lige melder sig til, så vi har styr på hvor mange der kommer.

Du tilmelder dig via linket HER

Vil du læse mere om vores nye uddannelse så klik HER

Vi ses

Lucasz & Lunna

Detaljer

Dato:
21/10/20
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Arrangør

Lunna Glavind

Sted

Bymakers
Godthåbsvej 27
Skanderborg, 8660
+ Google Maps
Telefon:
60693638