EquiAwakening

Equi Awakening – hesten som healer og vækker sindet.

Heste terapi med Kasper.

En session med Kasper, er en terapi form med en kraftfuld healing. Det er meget hjerte åbnende og rørende. Det kan for nogle være for intimiderende og grænseoverskridende at sidde over for en terapeut og arbejde med dybe sår, hvor sammen med dyrene, Kasper er det nemmere selvom det er vildt intenst. Kasper gør opmærksom på de ubevidste barriere og usunde begrænsende mønstre som du har og healer dem sammen med dig. Han taler igennem Luna, som også er terapeut, telepat og clairvoyant.

Nogen gange tager det flere sessioner med Kasper andre gange er det en session og flere kun med Luna som forgår i vores hyggelige lokale.

En session med Kasper foregår i ride huset på Højlund, Emborgvej 93, 8660 Skanderborg hvor han er opstaldet, derfor aftales tid direkte med Luna så det kan være ledigt.

En session vare typisk maks 45 min. og prisen er 850 kr.

Bestil tid direkte til Luna Glavind på tlf. 60693638

 

Kursus i meditation med hest

Har du en stald hvor du kunne tænke dig sammen med nogle andre at udvikle et tættere og styrket forhold til heste er dette kursus mind blowing. De fleste som omgås heste ved hvor meget de giver og nyder deres selskab. De er psykologer og terapeuter for mange og alligevel bliver mange overrasket over hvad det giver at meditere sammen med dem.

På et kursus vil Luna først undervise i, hvad det er som hesten kan og hvad er telepati og healing. Derefter bliver alle guidet til en meditation med hesten, hvor de mødes på en helt unik og ubeskrivelig smuk måde, der er ekstremt forløsende og healende.

Det foregår ved at man sidder på en stol foran boksen eller i nogle tilfælde i et ride hus.

Hver “ejer” vil få nogle beskeder fra sin hest igennem Luna, men også selv opleve at modtage dem. Samlet varer det 1½ time.

Pris pr. person er  250,00 kr + kørsel (minimum 4 pr.) .

Skriv over kontakt eller ring på tlf. 60693638 til Luna for aftale til kursus.

Comments are closed.