Dyresession

Viser dit dyr dig en adfærd som du ikke forstår og ikke ved hvad du skal gøre med?

Det kan også være at du bare gerne vil vide hvad den gerne vil sammen med dig, hvad den har at sige til dig.

Der findes altid en forklaring.

Alle som har dyr, kender den vidunderlige følelse af, at komme hjem eller i stalden efter en hård dag. Det at blive mødt at et dyr, som bare er så glad for at se en, får alt som var lige inden, til at forsvinde som dug for solen.

Frustrationen når de så ikke fungere optimalt, er derfor stor og kommer hurtigt til at fylde meget. Det er ikke altid nemt at se klart i denne situation. Det kan være manglende fremdrift, skader, sygdom ( som dyrlægen ikke kan give svar på) stressfyldt og voldsom adfærd og dalende humør, hunde søm gør meget, katte som tisser i sofaen m.m.. Det er her, at en session med telepati, healing, clairvoyance og coaching kommer ind i billedet.

En session indeholder telepati, clairvoyance, healing og psykologi. Dyret har i noget tid med sin mimik, adfærd og kropssprog, prøvet fortælle dig, hvad de ser i dit ubevidste som vil være godt for dig, at blive bevidst om. Vi har som mennesker utrolig mange ubevidste mønstre, som er usunde for os og de elsker at vise os vejen.

Sådan foregår en session.

Sessionen starter med at du fortæller mig hvad du oplever imens at dyret lytter, derefter telepatere jeg med dyret for at høre dens side af historien. Den modtager healing imens og efterfølgende. Du kan stille alle de spørgsmål som du har. Jeg samler det hele og vi går i dybden med det, som det virkelig handler om og får det forløst. Du vil modtage redskaber til at arbejde videre med tingene. 

Det kan også være gamle traumer, maden, smerter, anderledes træning, den gerne vil gøre opmærksom på. De respondere med det samme på healing, de elsker det.

Det fantastiske er, at når dyrene bliver lyttet til ændre de sig. Når vi tager vores ansvar hjem og begynder at arbejde med os selv, så slipper dyrene og bliver sig selv, glade og støttende i vores proces.

En session kan foregå enten ved at jeg køre ud gælder mest heste eller over telefon/zoom ( der har du sendt mig et billede af dit dyr og kort beskrevet din oplevelse, inden sessionen ) 

Hunde kan du komme med i min hundekonsultation som du kan bestille tid til online eller ringe/sms på tlf. 60693638. Der er nogle ekstra åbningsdage i hundekonsultationen som du kan følge med i på Facebook eller nyhedsbrev.

Comments are closed.