Clairvoyance & psykoterapi – Healing

Session Clairvoyance med Lunna :

Livet er en lang række af ubesvarede spørgsmål og erfaringer, som vi må gøre os.

Nogle gange når tingene spidser til, kan det være en fordel med lidt vejledning fra en med et andet perspektiv, det får skuldrene til at sænke sig og vejrtrækning bliver lettere.

Clairvoyant rådgivning giver dig klarhed over dit liv lige nu og din fremtid. Du får mulighed for at stille spørgsmål og få rådgivning i de ting, du kan være i tvivl om.

Hvilken retning er den rigtige for mig at gå lige nu, parforhold, karriere, evner og potentialer, uddannelse, bolig m.m.

Hvordan løser jeg en fastlåst situation?

Måske har du brug for afklaring i forhold til et menneske eller dyr, du har mistet?

Hvad kalder din sjæl dig til?

En session med clairvoyance er en dyb samtale, der løser op for de begivenheder eller problemstillinger, der fylder i dit liv lige nu og giver dig mere ro og et klarere syn på dig selv og dit liv. Du får konkrette muligheder at handle på.

Det er som oftest en enorm forløsning, for dem der benytter det, Lunna har mange års erfaring og gode referencer som du kan læse om under udtagelser. Lunna arbejder ud over de clairvoyante evner også med en medfødt psykologisk indsigt. Mange oplever også en healing i samtalen.

Sessioner gives over telefonen eller fysisk!

Ved telefon session er det dig som ringer op på tlf. 60693638 

Fysisk session foregår i vores hyggelige lokale hos Bymakers, Godthåbesvej 27 1 sal, 8660 skanderborg

 Et hvert spørgsmål har et svar og ethvert problem har en løsning!

 

 

 

Session – psykoterapi med healing og klarsyn

Her får du en session hvor du får hjælp til at få vendt dit fastlåste tanke og handle mønster til at blive mere fri til at være den du virkelig er.

Tanker og mønstre fra vores start på livet kan være svære at ændre alene og Lunna har stor erfaring i at hjælpe mennesker til et gladere, stærkere og friere liv. At se det hele på en anden måde kan være healende i sig selv, her får du healing med til at støtte dig i processen og give slip på det som ikke gavner dig længere.

Mennesker tror generelt, en hel masse om dem selv, som ikke er sandt men er en begrænsning i at leve i frihed og glædeDu får vendt det hele lidt på hovedet så du kan se tingene fra en anden vinkel, der giver dig overblik og energi til den krævede handling.

En session kan også være med hypnoterapi hvis det er, det som ses som det bedste redskab til forløsning. Nogle ting ligger så dybt i vores ubevidste, at vi ikke kan huske det det.

Største erfarings grundlag er stress, traumer, overgreb ,fobier, angst, spise forstyrrelse, tankemylder, psykosomatiske smerter, kontrol, vrede og unge som har svært ved at håndtere livet. Det at være høj sensitiv.

Dette foregår i vores lækre lokale hos Bymakers i Saknderborg.

Du bestiller en tid via sms til 60693638 eller online booking

 

 

Husrensning

Oplever du en forstyrrende energi i dit hus, eller kan du fornemme at nogen vil i kontakt med dig? Energier kan opleves som en uro, tung energi, lyde, lugte.

Husdyr der reagerer.

Jeg kommer ud og snakker med dig/jer og går huset igennem og renser. Efterfølgende tager vi en samtale om det jeg har oplevet og de beskeder der kan være til dig/jer i hjemmet. Pris 1500,- plus kørsel

Comments are closed.