Terapi & Healing

 

 

 

Session – terapi med healing og klarsyn

Her får du en session hvor du får hjælp til at få vendt dit fastlåste tanke og handle mønster til at blive mere fri til at være den du virkelig er.

Tanker og mønstre fra vores start på livet kan være svære at ændre alene og Lunna har stor erfaring i at hjælpe mennesker til et gladere, stærkere og friere liv. At se det hele på en anden måde kan være healende i sig selv, her får du healing med til at støtte dig i processen og give slip på det som ikke gavner dig længere.

Mennesker tror generelt, en hel masse om dem selv, som ikke er sandt men er en begrænsning i at leve i frihed og glædeDu får vendt det hele lidt på hovedet så du kan se tingene fra en anden vinkel, der giver dig overblik og energi til den krævede handling. Healing er en stor støtte i denne proces og forløser blokeret energi og følelser i kroppen og sindet.

En session kan også være med hypnoterapi hvis det er det, som ses som det bedste redskab til forløsning. Nogle ting ligger så dybt i vores ubevidste, at vi ikke kan huske det det.

Største erfarings grundlag er stress, traumer, overgreb ,fobier, angst, spise forstyrrelse, tankemylder, psykosomatiske smerter, kontrol, vrede og unge som har svært ved at håndtere livet. Det at være høj sensitiv.

Dette foregår i vores hyggelige lokale Tåningvej 25 i Skanderborg.

Du bestiller en tid via sms til 60693638 eller online booking

Lunna er i gang med uddannelse til body movement terapeut som er en overbygning som terapeut med fokus på kroppen og bevægelse som giver endnu flere metoder til traume forløsning og fastlåste mønstre.

 

Comments are closed.